advies

 

Advies
Over voeding en gezondheid is het laatste nog niet gezegd. Zowel de wet als de consument stellen steeds hogere eisen aan de informatievoorziening over voedingsproducten. Bedrijven die daarom (tijdelijk) behoefte hebben aan een aanvulling op de voedingskundige expertise die zij al in huis hebben, kunnen terecht bij Fleur Kortekaas Health. Fleur Kortekaas Health biedt unieke expertise in het werkveld voeding, voedingssupplementen en epidemiologie. Specialisaties zijn vitamines en mineralen, omega-3-vetzuren, darmgezondheid en de darmflora, kruiden en geneesmiddelinteracties, overgewicht bij kinderen.

Teksten
Tekstschrijf diensten van Fleur Kortekaas Health zijn o.a. het ontwikkelen van productdossiers, het schrijven van productvoorlichting, het opmaken van veiligheidsdossiers, het uitwerken van de inhoud van curricula binnen het onderwijs, het tegenlezen van stukken en het opstellen van artikelen binnen bepaalde medische, voedingskundige of natuurgeneeskundige thema’s.
 
Heeft u snel reactie nodig op wetenschappelijke ontwikkelingen waar uw bedrijf of instelling positie in dient in te nemen? Bel dan voor de mogelijkheden. Fleur Kortekaas Health interpreteert wetenschappelijk onderzoek en plaatst dit binnen de kaders van de kennis die er al is.

Maatwerk
Fleur Kortekaas Health streeft naar maatwerk afgestemd op de behoefte van de klant. Vanuit onze deskundigheid zijn er meerdere mogelijkheden voor consultancy; zorgverzekeraars, opleidingsinstituten en zorginstellingen die behoefte hebben aan kennis binnen voeding, complementaire geneeskunde en gezondheid kunnen vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden van Fleur Kortekaas Health

Vraagbaak/webdiensten voor zorgprofessionals
Heeft u vragen/wilt u onafhankelijk advies over de toepassing van voedingssupplementen voor uw patiënt?
Heeft u vragen over de opbouw van zoek strategieën in medisch wetenschappelijke databases beschikbaar via internet?

Voor meer informatie kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.